Üyemiz Sn. Tayfun Bircan, İdmangücü Spor Kulübü Başkanlığına yeniden seçildi
GERİ

Trabzon Amatörünün köklü kulüplerinden olan ve yeni sezonda Süper Amatör Küme'de mücadele edecek olan İdmangücü'nde geçtiğimiz günlerde yapılan Olağan Genel Kurul'da Tayfun Bircan yeniden başkanlığa seçildi.

Tek liste ile gidilen seçimlerin ardından bir açıklama yapan Bircan, şöyle konuştu: “Camiamızın önde gelen isimlerinin de desteğini arkamıza alarak yola devam etme kararı aldık. Geçmişte İdmangücü'nde spor yapan isimlerden oluşan güçlü bir yönetim kurulu oluşturduk. Genç, dinamik ve heyecanlı olan yönetim kurulumuzla İdmangücü'nü hak ettiği yerlere taşıyacağız” dedi.

Yeni Mahalle'de ki Şa – Şaa Restourant'ta yemekte bir araya gelen Tayfun Bircan başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: “Tayfun Bircan, Münür Koçhan, Salih Zeki İskender, Ceyhun Eskici, Dr. Hakan Usta, Avukat Salih Cora, Selçuk Macit, Adnan Bayram, Serkan Şahin, Süleyman Yurduseven, Onur Sağır, İsmail İnan, Yunus Emre Sel, Ali Özkayıkçı, Abdul Aydın, Sermet Çörekçioğlu, Osman Baş, Sebahattin Alemdar, Atakan Kadıoğlu, Hakkı Yılmaz ve Turgut Bülbüloğlu.”

21.11.2023
Copyright © www.tsiad.org.tr.tr ® 2024.
MAKSIFEDtürkonfed