Mart ayında düzenleyeceğimiz Girişimcilik Haftası çalışmaları için toplandık
GERİ
Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) genel sekreteri Recep Ergenç, TSİAD - TTSO Kadın ve Erkek Girişimciler Meclisleri ile çok kapsamlı “Girişimcilik Haftası” etkinlikleri planladıklarını açıkladı.
 
Hazırlık çalışmalarının bir aydır sürdürülğünü belirten Ergenç, bu amaçla 29 Aralık 2009, (salı günü) saat 14 00’de TSİAD toplantı salonunda TTSO Kadın Girişimcileri Meclis Üyeleri ve Milli Eğitim Müdürlüğü proje ofisinden katılımcılarla biraraya gelediklerini bildirdi.
 
Ergenç girişimcilik haftası hazırlıklarını değerlendirirken şunları söyledi.
 
Çok önemli isimlerin hafta boyunca Trabzon’a geleceğinin teyidini aldık. Dünyada girişimciliğin çok önemli bir kariyer olmasına karşın, bizim gençlerimizde girişimciliğin kariyer beklentileri içinde hiç yer almaması düşündürücüdür. Mevcut girişimcilerin ise çok azı gerçek bir “girişimcilik eğitimi alarak” işletme kurmuştur. Planlamaya çalıştığımız “Girişimcilik haftası” süresince bir taraftan gençlerin kariyer plqnlarında girişimciliğin yer almasına yönelik etkinlikler olsun istiyoruz; diğer taraftan ise var olan girişimcilerin sorunlarına dikkat çekmeyi ve çözümler sunmayı; girişimci fidanlığı (incubator merkez) kurulmasının lobi çalışmalarını şiddetlendireceğiz. Mart 2010’da gerçekleştirilecek Girişimcilik Haftası etkinliklerinin en geniş katılımlı STK ve Kamu projesi etkinliği şeklinde olması için özel çaba gösterilecek,
açıklamasını yaptı
 
Toplantı tarihi 29 Aralık 2009 (Salı)
Saat: 14 00
Yer : Trabzon SİAD Toplantı salonu: Kahramanmaraş C. Ticaret Mektep S: Ustaömeroğlu İş Mrkz. N: 9 K: 4 D: 8  TRABZON
Katılımcılar: TTSO Kadın Meclisi Yön Krl Üyeleri
                  Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Ofisi ,KTÜ İsletme kulübü ,

02.04.2019
Copyright © www.tsiad.org.tr.tr ® 2024.
MAKSIFEDtürkonfed