TSİAD’DAN ZORLUOĞLU’NA ZİYARET
GERİ
Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Sırrı Eren, beraberinde başkan yardımcısı Seçkin Kanca ve yönetim kurulu üyesi Yusuf Çakır ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti.

Eren “TrabzonSİAD olarak Trabzon sorunlarına çözüm önerileri noktasında görüşlerimizi sayın başkanımızla paylaştık. Daha yaşanabilir bir Trabzon adına başta turizm odaklı olmak üzere Kentsel Gelişim Vakfı, Turizme yönelik araştırma merkezi, şehrimizde fındık ve balık festivali düzenlenmesi, agro turizm ve gastronomi alanında görüşlerimizi seslendirdik. Gülcemal projesinin şehrimiz adına önemine değindik. Kendilerine ilgi ve alakaları için teşekkürlerimizi arz ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da “ İş insanlarımız ile istişare halinde olmak önemli. Gülcemal Projemizle ilgili istişare toplantılarımızı iş insanlarımızla genişleteceğiz. Gülcemal Projesi maliyeti olan bir proje fakat amacımız şehir insanının da yatırımı ile şehre yakışır bir proje olmasıdır. Önümüzdeki süreçte sivil toplum ile istişareyi sürdüreceğiz. Gastronomi üzerine de çalışmalarımız var. Sizlere de şehir faydasına yapmış olduğunuz çalışmalar için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
 
07.03.2024
Copyright © www.tsiad.org.tr.tr ® 2024.
MAKSIFEDtürkonfed