Bakan Albayrak Trabzon’da..
GERİ


Başkanımız Aytaç Aydoğan beraberinde başkan yardımcılarımız Sırrı Eren, Seçkin Kanca ve Yönetim Kurulu üyemiz Dursun Ali Sakarya ile, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın da katılımı ile gerçekleşen, şehrimizin ekonomisini yönlendiren iş insanlarına yönelik organize edilen "Adım Adım Ekonomi" adlı toplantıya katıldı. Bakan Albayrak 2019'un ilk çeyreğinde çok daha iyi bir büyüme rakamı geliyor. Bu yılın ilk çeyreğinde çok daha iyi performans görüyoruz. Ocak, sanayi ve perakende rakamları arttı, Şubat'ta 5-6-7 puan daha iyi durumda.
Mart, Şubat'tan daha iyi. En kötü geride kaldı dememizin sebebi o. Ekonomimizi ikinci çeyrekten itibaren çok daha güçlü potansiyel büyüme sürecine taşıyacağız. Bu yılın ilk çeyreğinde büyümede çok daha iyi bir performans göreceğiz.”dedi.
Başkanımız Aytaç Aydoğan da yaptığı açıklamada “Sayın Bakanımızın ortaya koyduğu tablo iş dünyası adına sevindirici. Özellikle iki bankamızdan 70 milyonluk limiti iki katına çıkarıyoruz açıklaması son derece önemli bir adım.Seçim sürecinin bitmesiyle ülkemizin en önemli gündemi olarak ekonomiye yoğunlaşmamız gerekiyor.İş dünyası olarak geleceğe iyimser bakıyoruz. “ şeklinde konuştu.
07.03.2024
Copyright © www.tsiad.org.tr.tr ® 2024.
MAKSIFEDtürkonfed