AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HARUN KARACAN TRABZON’DA SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİYLE BULUŞTU
GERİ

Ak Parti Sivil Toplum Örgütlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Trabzon’da STK'lar ile buluşarak şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi. Toplantıda görüşlerini açıklayan TrabzonSİAD Başkanı Aytaç Aydoğan, şehrimizin turizm konusunda yakalamış olduğu fırsata değinerek sivil toplum ağırlıklı bir konseyin biran önce hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi. Şehri
n talepleri arasında kültürel gelişimi sağlayacak Kentsel Gelişim Vakfı,güney çevre yolu, demir yolu ve hafif raylı sistemi seslendiren Aydoğan ,inşaat sektörünün şehrin lokomotifi olduğunu fakat artan maliyetlerden firmaların çok fazla etkilendiğini belirtti. TrabzonSİAD Başkanı Aytaç Aydoğan talepler bölümünde ise verginin tabana yayılması, fiyat farkı kararnamesinin çıkarılması, SSK işveren payında indirim desteğinin devam etmesi ve iş adamlarımızı zorlayan ekonomik süreçlerde sektörel teşvik taleplerini iletti. 
Toplantı sivil toplum örgütlerinin kendi alanlarındaki sorun ve çözüm önerileri ile devam etti. 
Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Harun Karacan, tüm illerde yapmaya çalıştıkları bu toplantılardaki görüş ve önerilerin raporlanarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacağını söyledi.



07.03.2024
Copyright © www.tsiad.org.tr.tr ® 2024.
MAKSIFEDtürkonfed