İnşaat Mühendisleri Odasından Derneğimize Ziyaret
GERİ



İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulu üyeleri, derneğimiz yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Mustafa Yaylalı ‘’Trabzon SİAD ile gerek inşaat mühendisleri odası, gerekse de şahsım Kent Konseyi Başkanı olarak sürekli istişare halindeyiz. Birlikte yürüttüğümüz turizm çalışmalarının da olumlu sonuçlarını görmekteyiz. Odamız üyesi bir ismin Trabzon SİAD başkanı olması sebebiyle de ayrıca mutluyuz. Sayın başkan ve yönetim kuruluna başarılar diliyoruz. Birlikte çalışmayı yeni dönemde de sürdüreceğiz’’ şeklinde konuştu.

Trabzon SİAD Başkanı Aytaç Aydoğan’da bir inşaat mühendisi olarak, inşaat mühendisleri odasının ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek ‘’Sayı Başkanın söylediği gibi Trabzon SİAD ve İnşaat Mühendisleri odası uzun yıllardır Trabzon sorunlarına çözüm önerileri konusunda önemli işbirlikleri yapan iki kuruluş. Önümüzdeki süreçte bu birlikteliği artırarak sürdüreceğiz. Turizmde daha önce vurguladığımız çalışmaların da takipçisi olacağız.
Sayın Yaylalı’ ya ve değerli yönetim kurulu arkadaşlarına ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunuyorum’’ şeklinde konuştu.


07.03.2024
Copyright © www.tsiad.org.tr.tr ® 2024.
MAKSIFEDtürkonfed